Project leiding

Project- en Interim Management

Inmiddels heeft Paul meer dan 25 jaar ervaring in project- en managementfuncties.

Het verbinden van mensen en organisaties is voor hem een natuurlijke kwaliteit. Hij opereert vanuit een proactieve en resultaat gedreven grondhouding.  De communicatiestijl is eerlijk, open en direct. Collega’s roemen zijn mensgerichtheid, creativiteit en “doorgaan waar anderen stoppen”-mentaliteit.

Paul heeft ruim twintig jaar ervaring als projectmanager van (grote) IT projecten. De eerste tien jaar was hij actief binnen de financiële dienstverlening en zorgmarkt met projecten gericht op systeemintegratie, business intelligence en systeemontwikkeling (.net/Java).

De afgelopen tien jaar heeft Paul ervaring opgedaan met ERP projecten voor Microsoft Dynamics NAV en CRM (zowel on premise als in de cloud). In totaal is hij voor negen Dynamics implementatieprojecten de projectmanager geweest. Hij heeft ervaring met de uitrol over meerdere locaties in (internationale) organisaties.

De laatste vijf jaar is Paul vanuit Rustige Coaching & Advies ook als interimmanager actief.

“Onervaren projectleiders sturen op tijd en budget. Ervaren projectleiders sturen op de omgeving”

Controle op tijd, budget en kwaliteit zijn natuurlijk belangrijk, maar het verschil wordt gemaakt op het gebied van communicatie. Wat zijn de verwachtingen van de project betrokkenen? Waar zitten de werkelijke risico’s in een project?

Het werkelijk verantwoordelijk maken van de project betrokkenen en ze dit ook laten uitspreken vormt de sleutel.

Van Dale geeft de volgende betekenis van een project: vooraf omschreven, gezamenlijk te verrichten werkzaamheden, leidend tot een eindproduct. Dat is nu juist wat Paul aanspreekt: een eindresultaat, te bereiken door samenwerking en contact. Hij stelt duidelijke kaders en stimuleert de eigen verantwoordelijkheid van de teamgenoten. 

Het profiel van Paul vormt een goede basis voor interim opdrachten. De energie en pragmatische instelling zijn voelbaar en werkt enthousiasmerend.

 

Voor meer informatie kan je mailen naar paul@rustige.nl of bellen met 06 407 444 94.

Schilderijen

Contact

Stuur een bericht

of bel 06 407 444 94

Niet leesbaar? Nieuwe anti-spam code captcha txt