Over

Over Paul

Paul Rustige is een Persoonlijk Coach en Trainer, oftewel een Talentator (geen spelfout, maar een samensmelting van talent en activator). Daarnaast heeft hij ruime ervaring als project-, account- en operationsmanager binnen de industrie, zakelijke dienstverlening, overheid en zorgsector en voert hij nog steeds freelance opdrachten uit.
Zijn kracht ligt in het aangaan van werkelijk contact, dit aangevuld met een analytische blik. Paul’s resultaatgerichtheid zorgt voor een focus op blijvende verandering.

Paul coacht op basis van verdiepend inzicht in mensen. Het aansluiten op en zichtbaar maken van (onbewuste) talenten is een belangrijke uitgangspunt voor zijn aanpak. Empathie en een waardevrije instelling vormen het uitgangspunt voor zijn dienstverlening. Zijn betrokkenheid en werkelijke interesse in zijn gesprekspartner zijn voelbaar.

De opleidingen Bedrijfskunde (Hogeschool Eindhoven) en Master of Information Management (Katholieke Universiteit Brabant) vormden voor Paul een basis. Vanuit deze basis is Paul zich verder gaan ontwikkelen als projectmanager en accountmanager (nu nog). Parallel hieraan heeft hij zich ontwikkeld op coachings- en trainingsgebied. Het geven van een training Projectmatig Creëren was één van de eerste stappen. Dit is later aangevuld met de accreditaties Me. talentscan en We. teamscan.
De anderhalfjarige opleiding Analytische Coaching bij Odin Institute in Houten vormt het sluitstuk (2008-2009). In 2017 heeft Paul de opleiding tot Systemisch Coach afgerond aan het Bert Hellinger instituut in Groningen.
Paul is mede-oprichter en hoofddocent van het Coachingsbedrijf.

Beroepscode

  • Als coach conformeert Paul zich aan de internationale beroepscode van toonaangevende organisaties zoals Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), European Mentoring and Coaching Council (EMCC) en International Coach Federation (ICF).
  • Voor competentiemetingen respecteert Paul de NIP code (Nederlands Instituut voor Psychologen), waarin is aangeven dat, tenzij een werknemer en werkgever vooraf anders overeenkomen, een kandidaat het Me.® rapport als eerste onder ogen krijgt en het recht heeft de informatie niet te delen met de werkgever/opdrachtgever.

“Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen.
De stroom van een rivier hou je niet tegen. Het water vindt er altijd een weg omheen”

Lyrics Bram Vermeulen

  • Paul Rustige
    Paul Rustige

Coaching

Project Management

Over ons

Samen werken, samen spelen. Een eenmanszaak, maar geen one-man-show: Paul werkt samen met meerdere partners. Hierdoor kan hij flexibel inspelen op veranderingen in de markt en maatwerk leveren voor zijn klanten. Maar ook grotere opdrachten zijn hierdoor goed uit te voeren.

Onderstaand een beschrijving en verwijzing naar het door Peter Rens en Paul opgerichte Coachingsbedrijf en een link naar de andere samenwerkingspartners (beweeg over het logo voor meer informatie).

Coachingsbedrijf
Wij brengen mensen en organisaties in beweging. Het Coachingsbedrijf helpt bij talent- en teamontwikkeling in organisaties. Het Coachingsbedrijf is het netwerk van en voor analytisch coaches, managers en docenten en biedt opleidingsactiviteiten en begeleiding bij de uitvoering van competentie- en drijfverenmetingen en coaching.
TheTrueTalentTeam
TheTrueTalentTeam biedt met haar producten – Me.® en We....® – en diensten inzicht in en bewustwording van kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen van mensen. Onze missie: wij bieden iedereen die dat wil echt inzicht in zichzelf. Waarom, omdat alleen echt zelfinzicht voor mensen de ruimte opent om echt zelfbewuste keuzes te maken voor zichzelf en hun omgeving.
ISTN training en advies
ISTN heeft als doel verkooporganisaties te ondersteunen in het ontwikkelen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken. Verkooptraining levert een significante bijdrage aan het managen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken. Trainen en blijven trainen is daarmee een ‘way of life’ voor iedere verkoopprofessional. Het constant opfrissen en verdiepen van competenties, kennis, vaardigheden en gedrag en deze effectief toe passen in hun verkoop.
Stuur een bericht

of bel 06 407 444 94

Niet leesbaar? Nieuwe anti-spam code captcha txt